mandag den 20. april 2015

Ny version af Microsoft CRM 2015 - Update 1

En ny udgave af Microsoft CRM er netop udgivet. Hvis du administrerer, konfigurerer eller installerer Microsoft Dynamics-produkter og -tjenester, kan du bruge denne blogpost til at få dannet overblik om den nyeste udgivelse af Microsoft CRM som bliver udrullet først Online i andet kvartal af 2015.

Disse er blot nogle få af de kommende højdepunkter:

  • Forbedrede indstillinger for navigation og brugergrænseflade: Øge brugervenligheden med forbedret brugeroplevelse, herunder nye UI-temaer og hurtigere navigation til poster.
  • Brugervenlig Excel oplevelse: Nu kan du bruge Microsoft Excel Online til at udføre hurtig analyse direkte fra CRM Online.
  •  Excel-eksport med et helt nyt design. Med et enkelt klik kan du eksportere til Excel overalt, herunder skrivebordsversionen af Excel (2007 og nyere), Excel Online og andre Excel klienter.
  •  Integreret OneNote: Tag billeder, notér talebeskeder, lav friteksttegninger og meget mere. Alt er automatisk knyttet sammen med posten i CRM Online.
  •  Spor mail efter mappe: Mappesporing er en ny og intuitiv måde at spore indgående mailaktiviteter på enhver enhed, der understøtter Exchange. Nu kan du spore din mail direkte fra stort set enhver enhed.
  •  Socialt salg: Definer reglerne for oprettelse eller opdatering af CRM-poster fra indgående aktiviteter. For eksempel kan du nu generere kundeemner eller salgsmuligheder fra indlæg på sociale medier.
  •  Mobilsalg: Med den nye CRM til telefoner-app kan du få samme fremragende mobiloplevelse på din telefon, som du har på din tablet. Plej dine kundeemner og salgsmuligheder gennem salgsprocessen med den nye intuitive brugergrænseflade.
  •  Integreret Parature-videnbase: Giv medarbejdere en videnbase, der er integreret med daglige serviceinteraktioner, herunder muligheden for at både søge og modtage automatiske forslag.
  • Opret Office-grupper: Samarbejd med gruppemedlemmer, der ikke har adgang til CRM Online med Office Grupper. For eksempel opret en gruppe til dit salgsteam, inviter andre Office 365-brugere til at deltage i gruppen, og del derefter dokumenter, mail, OneNote-noter og meget mere.
Læs mere om nyhederne...

God fornøjelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar